Aangenaam !

 

Graag stel ik me aan jullie voor: Ik ben Hanneke van den Eijnden en in mijn tienerjaren heb ik met heel veel plezier gesport bij de KDO. Omdat ik graag betrokken wil blijven bij jullie club, heb ik me aangemeld als vertrouwenscontactpersoon (VCP).

 

Voel jij je veilig ? Binnen de vereniging? Maar ook daarbuiten ?

 

De KDO wil graag voor al haar leden een omgeving creëren waarin je jezelf veilig voelt. Een omgeving, waarin je met plezier kunt sporten, jezelf positief kunt ontwikkelen, maar ook een omgeving waarin je je thuis voelt. Zaken als pestgedrag, agressie, discriminatie maar ook seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen moeten zoveel als mogelijk vermeden worden.

Door ze bespreekbaar te maken, worden dit soort incidenten vaak meteen uit de weg geholpen. Maar soms is dat moeilijker dan gedacht. Weet dan, dat je contact met mij kunt opnemen.

Ook voor kleine dingen kun je terecht bij een VCP. Als je je bijvoorbeeld buitengesloten voelt of als het contact met je trainer niet zo lekker loopt. Ook als je iets kwijt wilt over school of je thuissituatie ben je vrij mij te benaderen.

Dus, zit je ergens mee ? Of maak je je zorgen om een teamlid ? Neem dan contact met me op via vertrouwenscontactpersoon@kdodeurne.nl of via dit formulier.