Afdrukken

Afgelopen weekend heeft KDO Deurne met haar afdeling acrobatische gymnastiek aan het Brabants Kampioenschap Acrobatische gymnastiek deel genomen. Het kampioenschap speelde zich het gehele weekend af in Mierlo, waar ook de Zuid West Nederlandse en Limburgse kampioenschappen plaats vonden.

Op zaterdag was het C-jr, D- en E-nivo aan de beurt. Bij de E-junioren mocht KDO de eerste Brabantse kampioenen begroeten: de zussen Michelle en Sharon van Dijk en Mell Thomassen mochten de eerste plek op het podium beklimmen. In dezelfde categorie werden Maud Harmsen, Fleur Nouwen en Yen Ragetlie derde.

Bij de dames groepen D-senioren mochten Maaike Hees, Zhosja van Bree en Roselie Latour de bronzen medaille omhangen. Bij de C-junioren wisten Imke van Horne, Noa Nooijen en Demi Heesakkers eveneens beslag te leggen op de derde plaats.

 

Op zondagmoren waren de acrogymnasten op C- en B-nivo aan de beurt. Het Brabants Kampioenschap bij de groepen was weggelegd voor Maartje Derix, Linda van Stratum en Jaidy van Deurzen. Zij werden overtuigend eerste.

 

Op 15 en 16 februari a.s. strijden de acrogymnasten om het Zuid Nederlands kampioenschap, wat plaats zal vinden in Oss. Natuurlijk hoopt KDO dat de prestaties weer net zo goed zullen zijn en dat wederom  kampioenen mogen begroeten.