NIEUWSBRIEF

December 2014

 

Huisvesting:

Het bestuur van KDO Deurne heeft in goed overleg met BOW en gemeente af kunnen spreken dat wij, tijdelijk, in de Uitkomst gehuisvest blijven. Onze gymzaal a/d Past. Jacobstraat zullen we gaan verhuizen naar de aula, naast onze gymzaal a/d Schutsboom. We zullen de komende periode een beroep gaan doen op ouders van onze leden om de verhuizing en bijkomende werkzaamheden gestalte te kunnen geven.

In januari starten de eerste gesprekken met de gemeente om tot een definitieve oplossing voor onze huisvesting te komen.

 

Grote Club Actie en Rabo Club Kas Campagne:

De GCA heeft het mooie bedrag van € 1.729,00 opgeleverd, de RCKC € 1.600,00. Het bestuur is uitermate tevreden met deze opbrengsten die we goed kunnen gebruiken zeker gezien de komende verhuizing en jubileum. Iedereen bedankt voor welke bijdrage dan ook.

 

Luchtacrobatiek:

Ilse van Dijk zal op 16 januari aanvangen met lessen in lucht acrobatiek, een spectaculair onderdeel van de turnsport. Trainingstijden zijn op vrijdag van 19.30-21.00 uur in de gymzaal a/d Schutsboom. Aanmelden kan via info@kdodeurne.nl. Vanaf januari zal er ook informatie te vinden zijn op de website.

 

Start trainingen:

In 2015 zullen de lessen op maandag 5 januari weer van start gaan.

 

Uitbreiding bestuur:

Tijdens de jaarvergadering zullen we als bestuur Auke Veenema voordragen als bestuurslid. We zijn blij met deze uitbreiding omdat er de komende tijd vele activiteiten op de agenda staan. Auke draait vanaf november 2014 mee in het bestuur om zodoende een goed inzicht te krijgen van onze vereniging.

 

Jubileum:

Het zal u niet ontgaan zijn maar in 2015 vieren we ons 75 jarig bestaan en starten op 10 en 11 januari met een spectaculaire acro show in het CCD. Een beperkt aantal kaarten zijn nog te verkrijgen a € 7,50 en zijn te koop bij het VVV kantoor aan de Markt.

Tevens willen we deelnemen aan de carnavalsoptocht met als onderwerp onze jarenlange trektocht door Deurne voor wat betreft huisvesting. Wij roepen zoveel mogelijk mensen op (leden en ouders/verzorgers) om deel te nemen om er zo voor te zorgen dat wij de grootste groep ooit in de optocht van de Peelstrekels worden. De optocht is op zondag 15 februari.

Het overige programma stond vermeld in onze vorige nieuwsbrief.

 

YourTurn:

Leden die interesse hebben om in de toekomst les te gaan geven kunnen binnenkort starten met cursus YourTurn. Dit is een opleiding die door de KNGU geboden wordt waarbij je intern bij de KDO wordt opgeleid tot een niveau 1 hulpleiding. Leden vanaf 11 jaar kunnen zich aanmelden. Leden die qua leeftijd in aanmerking komen hebben inmiddels een schrijven omtrent de cursus ontvangen.

 

Adres gegevens:

Nogmaals het verzoek om bij wijzigingen in o.a. adres of e-mail gegevens deze te melden bij: penningmeesterkdo@hotmail.com. Afmeldingen dienen altijd schriftelijk te gebeuren i.v.m. het intrekken van de incasso machtiging.

 

WIJ WENSEN U PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 2015