Zoals uitgelegd door de regering (op basis van het advies van OMT en RIVM) in het stappenplan, mogen op 1 september de binnen- en contactsporten hervat worden, als het virus het toelaat.
Als het echt nodig is, dan kan een besluit om meer ruimte te geven weer worden teruggedraaid.

Het bestuur van KDO heeft samen met haar leiding één en ander bekeken en besproken voor de mogelijkheden en beperkingen om buiten te gaan trainen.
Omdat we buiten geen gebruik kunnen maken van kleine materialen en toestellen, zijn deze trainingen maar heel beperkt.
Daardoor kunnen we helaas voor recreatiegroepen ook geen passend en veilig buiten programma aanbieden.

Een aantal wedstrijdgroepen gaat vanaf 2 juni a.s. wel starten met buiten trainingen, waarbij we gaan kijken of we hierbij een passend, uitdagend en veilig programma kunnen (blijven) aanbieden, met daarbij natuurlijk de regels van het RIVM in acht nemend.
Voor deze groepen zal dan ook een aangepaste contributie gelden. De leden van deze groepen worden/zijn door hun eigen trainster op de hoogte gebracht.
Voor alle andere leden zal de contributie in juni wederom gehalveerd worden en in juli wordt er geen contributie afgehouden.
We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en hebben met het bestuur regelmatig een online vergadering gepland staan om te bekijken hoe we verder kunnen gaan. We informeren jullie dan weer via de mail en via de trainers.
We zullen het nog even moeten volhouden om dit virus onder controle te houden.

We doen het samen!

Stay Safe!!