De maatregelen die eerder werden ingevoerd door het kabinet zijn verlengd tot 28 april.
Dit betekend tot en met 28 april geen trainingen, sociale contacten vermijden, anderhalve meter afstand houden van elkaar en bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten en koorts thuis blijven.
Dit moet de verspreiding van het coronavirus afremmen.

Het bestuur heeft met betrekking tot de contributie een online vergadering gehouden.
KDO heeft vaste lasten die maandelijks doorlopen, zoals elektriciteit/gas.
We hebben besloten dat we, omdat we in de maand Maart maar een halve maand hebben kunnen trainen en April helemaal niet, met terugwerkende kracht vanaf 1 maart de contributie halveren, dat houdt in dat 50% van april al in maart is geïncasseerd en er in de maand April geen contributie wordt afgehouden.

Eind april, als er weer een besluit is genomen door de regering, hebben we weer een vergadering om te bekijken hoe we verdergaan. We zullen jullie dan weer op de hoogte houden via de mail en via de trainers.

Ondanks deze uitzonderlijke tijd, waarin we hopen dat het met jou én je dierbaren goed gaat, zijn er vanuit onze trainsters verschillende challenges en een warming-up die je kan doen om fit te blijven.
Deze kun je onder andere vinden op onze Facebook-pagina, heb je zelf nog een heel leuk idee om te blijven bewegen dan horen we dat graag!
Je mag een mailtje sturen naar info@kdodeurne.nl

We zullen het in deze tijd samen moeten doen voor deze mooie club en we hopen dat we snel weer met elkaar mogen sporten.

Stay Safe!!

Met vriendelijke Groet,

 

Bestuur KDO Deurne